گوگل شرکتی آمریکایی است که از طریق تبلیغاتی که به همراه خدمات متنوع خود ارائه میکند و یا فروش همان خدمات، بدون فرستادن تبلیغات، کسب درآمد میکند. این خدمات شامل مواردی چون جستجوی اینترنتی، ایمیل، نقشه برخط، نرمافزارهای اداری، شبکههای اجتماعی و اشتراک فایلهای ویدئویی میشود.
تاریخچه
دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد، یعنی لری پیج و سرگئی برین، گوگل را در سال ۱۹۹۸ تأسیس کردند. این شرکت خصوصی در ماه ژوئن ۱۹۹۹ / تیر ۱۳۷۹ رسمأ با سرمایه تأسیس ۲۵ میلیون دلار معرفی شد[۱]. این شرکت همراهانی را چون کلاینر پرکینز کاوفیلد و سیکوال کپیتال را پیدا کرد. گوگل سرویس و خدمات عمومی اصلی خود را در وب سایت خود در www.google.com ارائه میدهد. این شرکت همچنین سرویس جستجوی پیشرفته را برای فراهم سازی اطلاعات محتوایی نیز ارائه میدهد.
شعار و هدف گوگل
شعار رسمی گوگل «شرارت ممنوع» است که «هرگز بد نباشید» هم معنی میشود. هدف اعلام شده از طرف بنیان گزاران گوگل (لری و سرگئی)، عبارت است از : "سامان دادن تمامی اطلاعات دنیا".
فناوری گوگل
صفحه اصلی گوگل، سال ۱۹۹۸ میلادی
فناوری متحول کننده جستجوی گوگل و طراحی اینترفیس مطلوب برای کاربران، گوگل را به عنوان بخشی از ماشینهای جستجوی نسل جدید تبدیل کردهاست. فراتر از استفاده از فناوری کلمات کلیدی، گوگل براساس فناوری رتبه صفحه (PageRank) نیز پایهگذاری شده، که این فناوری باعث میشود تا نتایج مهمتر در یک جستجو بالاتر دیده شوند.
رتبهٔ صفحهٔ یک سنجش معقول را برای اعتبار صفحات وبی که بر اساس معادله برابر ۵۰۰ میلیون متغیر و بیش از ۲ بیلیون شرایط محاسبه شدند را ایفا میکند. رتبه صفحه از ساختار پیوند عظیم وب به عنوان ابزار سازماندهی استفاده میکند. وجود یک پیوند از صفحه A به صفحه B به عنوان یک امتیاز توسط گوگل تفسیر میشود. با مجموع این امتیازها، گوگل تشخیص میدهد که کدام صفحه مهمتر است. همچنین گوگل این صفحات را تجزیه و تحلیل میکند.
مجتمع گوگل با داشتن بیش از ۱۵۰ هزار سرور، روشهای جستجوی خودکار انسداد اینترفیس دستی است. بر خلاف ماشینهای جستجوی دیگر، گوگل ساختاربندی شده تا نتایج جستجوی را به بهترین شکل برای تجارت ارائه دهد.
معنی گوگل
گوگل بر گرفته شده از کلمه Googol که به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن» است که توسط میلتون سیروتا پسر خواهر ادوارد کاسنر ریاضیدان آمریکایی اختراع شدهاست. این موضوع «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن»، نوعی شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدین معنی که گوگل قصد دارد تا سرویسها، اهداف و اطلاعرسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد.
:: موضوعات مرتبط:
سرگرمي(لطيفه و جوك و . . . ) ,
علم و فناوري(ديجيتال)(موبايل) ,
,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 196
|
تعداد امتیازدهندگان : 44
|
مجموع امتیاز : 44